Ons update beleid 

Er gebeurd heel veel op het internet, daardoor worden ook regelmatig de browsers om over het net te surfen aangepast. Indien er na zo een aanpassing fouten optreden bij jouw website gaan wij hiervoor een update uitvoeren. Deze update is volledig gratis

Wat als ik een nieuwe licentie wil 

Zoals elk software pakket, groeit mm-tools ook steeds, en komen er steeds nieuwe versie’s op de markt. U kan altijd een aanvraag doen om de laatse mm-tools versie te bekomen, deze upgrade is niet gratis

(indien je in de broncode van jouw website kijkt kan je zien over welke mm-tools versie je beschikt)

Wat is het verschil tussen een upgrade en update 

Een update is een aanpassing aan jouw huidige licentie, dit kan zijn dat wij deze moeten doorvoeren omwille van een algemene aanpassing van het internet waardoor er  iets niet meer werkt aan jouw website. Een upgrade is jou onderliggende mm-tools website licentie vervangen door een hogere versie.

Hoe werkt het support systeem 

Wij hebben een online support systeem waar je als mm-tools klant altijd toegang toe hebt. Om je snel te kunnen helpen hebben we dit onderverdeeld in verschillende categorieën.

  • ik wil een fout melden
  • mijn site is niet meer bereikbaar
  • Ik wil een licentie upgrate doen
  • ik heb een vraag
  • ik wil iets extra laten bijmaken

hieronder beschrijven we welke categorie je voor welke melding gebruikt:

Ik wil een fout melden:
Dit gebruik je als er iets niet meer werkt met jouw mm-tools website. Als deze melding bij ons binnenkomt wordt er onmiddellijk actie ondernomen om deze fout op te lossen. Je site zal snel terug werken.  Deze dienst is gratis en hoort bij de mm-tools ondersteuning. Merken we dat de foutmelding niets te maken heeft met de mm-tools software, maar doordat jullie een actie hebben uitgevoerd die jullie ook zelf konden teugdraaien,  dan wordt dit gemeld en indien wij de fout moeten oplossen voor jullie, dan  wordt deze dienst an ons uurtarief aangerekend. Hiervoor wordt er wel steeds met jullie gecommuniceerd.

mijn site is onbereikbaar
Als deze melding binnenkomt wordt er onmiddellijk actie ondernomen om dit probleem op te lossen. Deze dienst is gratis

Ik wil een licentie upgrate doen
Als deze melding binnenkomt wordt er eerst via het ticketsysteem contact met jullie opgenomen. Jullie zijn altijd op de hoogte wanneer deze aktie ingeplant wordt. Op het moment dat wij deze upgrade uitvoeren vragen we ook om geen aanpassingen te doen aan de website. Dit neem ongeveer een 2 uur in beslag en deze dienst is betalend

Ik heb een vraag
Als deze melding binnenkomt wordt er binnen de 24 uur een antwoord gegeven op deze vraag. Het antwoord kan zeer verschillend zijn:

  • Een oplossing voor de vraag.
  • Een antwoord dat er iets niet kan.
  • Een voorstel om iets te laten bijmaken.
  • Zolang er niets moet worden bijgemaakt is deze dienst gratis.

ik wil iets laten bijmaken
Als deze melding binnenkomt wordt er verder contact opgenomen om te zien in hoeverre we aan de vraag kunnen voldoen en wordt er hiervoor een offerte opgemaakt.

Werd MM-tools volledig door ORT-Multimedia in eigen huis ontwikkeld? 

MM-tools werd volledig in eigen huis ontwikkeld, op één element na nl. de tekst editor of fck editor. Hiervoor werd een licentie aangekocht. 
Bijgevolg kennen we bij ORT-Multimedia het product MM-tools als onze broekzak en zullen we u steeds vlot kunnen antwoorden op al uw vragen en bijstaan wanneer er behoefte is aan meer support.

Welke grafische beperkingen zijn er als ik een webpagina ontwerp voor MM-tools? 

Bij database gestuurde websites is niet zomaar alles mogelijk op grafisch gebied, u kan bijvoorbeeld niet zomaar elk knopje een andere kleur geven. 
Het pakket MM-tools werd echter in oorsprong ontwikkeld voor de grafische sector en bijgevolg was de creatieve uitingsvrijheid van onze klanten één van onze prioriteiten. Kijk maar eens naar onze referenties, de mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. U heeft een idee maar weet niet onmiddellijk hoe u het in MM-tools kan realiseren? Vraag gerust advies, wij kunnen u vrijwel zeker helpen. 

Kan ik eigen html bestanden aanmaken en opladen in MM-tools? 

Dat kan. U kan deze in de oplaadmap plaatsen en oproepen. 
Het is eveneens mogelijk om eigen html binnen de contentruimte te plaatsen, maar in dat geval wordt deze binnen het met MM-tools ingestelde ontwerp voor de hoofding, voettekst en zijbalken getoond.

Hoe moet ik mijn webproject 'live' zetten? 

Dit gebeurt in 2 stappen

Stap 1:  Als je je website selecteert in controltool, zie je onderaan de pagina een IP-nummer, je moet nu bij de firma waar je je domeinnaam hebt aangekocht het a-record van je domeinnaam laten doorverwijzen naar dit IP-nummer. Indien je je domeinnaam hebt aangekocht bij MM-tools / ORT-Multimedia dan gebeurt dit automatisch en kan je dus deze stap overslaan

Stap 2: Als je je website selecteert in controltool, zie je rechtsonder een knop "Domein toevoegen". Nadat je stap 1 hebt uitgevoerd, kan je hier je domeinnaam invullen. Je website zal nu binnen de 24u live staan (afhankelijk van de internetprovider van degene die de site bezoekt, hierop hebben wij geen invloed)

Wat is controltool? 

Vanaf het moment dat u uw eerste MM-tools project (website, nieuwsbrief of sms module, flipbook of videoplayer) hebt aangekocht, krijgt u van ons toegang tot controltool. Dit is een door ORT-Multimedia ontwikkelde omgeving waarin u uw projecten kan beheren en waarin u desgewenst bijkomende projecten kan aanmaken. 
Eens u klant bent hoeft u dus niet meer via het bestelformulier op deze website te passeren, maar kan u onmiddellijk aan de slag binnen uw eigen werkomgeving. 

Heb ik ftp toegang? 

Om veiligheidsredenen krijgen klanten geen ftp toegang tot de MM-tools servers. U kan echter gebruik maken van de oplaadmap, waar u op eenvoudige wijze folders kan aanmaken en bestanden kan opladen om te gebruiken in uw MM-tools project.

Worden er backups gemaakt van mijn website? 

Er wordt dagelijks een backup gemaakt van alle MM-tools websites. Indien er iets grondig zou mislopen bij het invullen of aanpassen van uw website, kunnen wij u dus steeds verder helpen. 


Nog een andere vraag? 

Mijn vraag *:
Bedrijf :
Contactpersoon *:
E-mail *:
Telefoon/gsm *:
gelieve alle velden met * in te vullen